Nazicht elektrische installaties

De grootste gevaren van elektriciteit zijn door iedereen wel gekend: elektrocutie en (kortsluitingen met brand als gevolg). U bent als eigenaar van een elektrische installatie verantwoordelijk op de goede werking van de installatie. U moet er steeds voor zorgen dat de installatie veilig is. Niet alleen voor uzelf maar ook voor uw familieleden, personeel, leveranciers, klanten...

Door de jaren heen word er weleens iets bijgeplaatst. Een stopcontact, terrasverwaming, tuinverlichting, elektrische rolluiken, ... uitbreidingen zijn onoverkomelijk. 

Deze aanpassingen worden niet altijd volgens de regels van de kunst uitgevoerd. Dan spreken we nog niet over het aanpassen van de elektrische schema's.

Door een onderhoud wordt de hele installatie eens nagekeken en in kaart gebracht. Op deze manier kunnen onveilige situaties terug in orde gemaakt worden.

Tijdens het uitvoeren van een onderhoud maken wij gebruik van een checklijst met 38 controlepunten. Zo kunnen u na afloop van de werken een overzicht geven over de uitgevoerde werken en de aandachtspunten.

Nazicht elektrische installatie

Het verloop van afspraak tot afwerking

1. U maakt een afspraak via het contactformulier

2. Wij komen bij u de situatie bekijken

3. U krijgt van ons een duidelijke offerte zonder verdere verplichtingen

4. Als u er een goed gevoel mee heeft keurt u de offerte goed

5. De werken worden in samenspraak met u ingepland

6. Alles wordt volgens de offerte en de gemaakte afspraken uitgevoerd