Depannage en herstellingen van sloten

Slot herstellen of vervangen

Problemen met het deurslot of een defect of slecht sluitend slot kan soms met een eenvoudige aanpassing in orde gemaakt worden.

Is er toch meer aan de hand dan moet het slot volledig vervangen worden. Het kan volstaan om een klein gedeelte van het slot te vervangen. Dan zit u enkel met de kosten van het onderdeel en niet met de kosten van een volledig nieuw slot.

 

Deur sluit slecht

Door het veranderen van de weersomstandigheden kan het zijn dat in bepaalde periodes van het jaar de deur extra gaat klemmen. Door de deur door middel van de scharnieren bij te regelen kan dit in de meeste gevallen opgelost worden.

De scharnieren van deuren die dikwijls gebruikt worden (winkeldeuren, inkomdeuren appartementen, ...) kunnen na verloop van tijd loskomen waardoor de deur afzakt. Door deze terug vast te zetten en te regelen werkt de deur weer als nieuw.

 

Deurpompen of deurdrangers

Het is handig dat de deur automatisch dichtvalt en ervoor zorgt dat ze niet dichtslaat. Door het monteren van een deurpomp. De levensduur van deurpompen zijn niet eeuwig. Bij intensief gebruik zal deze terug afgeregeld moeten worden of vervangen worden als ze defect is.

Het verloop van afspraak tot afwerking

1. U maakt een afspraak via het contactformulier

2. Wij komen bij u de situatie bekijken

3. U krijgt van ons een duidelijke offerte zonder verdere verplichtingen

4. Als u er een goed gevoel mee heeft keurt u de offerte goed

5. De werken worden in samenspraak met u ingepland

6. Alles wordt volgens de offerte en de gemaakte afspraken uitgevoerd